Made in Romania
- with love
(+40) 725 320 302
info@hostjob.ro
support@hostjob.roCMS HOSTING


HOSTJOB Oferă cea mai bună găzduire CMS

Sistemul de gestionare a conținutului, denumit în scurt timp CMS, este un sistem de găzduire web care vă permite să definiți și să setați permisiuni pentru mai mulți utilizatori la diferite niveluri pentru a gestiona diferitele secțiuni de conținut din site-ul dvs. Web. Conținutul poate cădea sub diferite tipuri de clasificări, cum ar fi articole, bloguri, evenimente, comunicate de presă și multe altele. Când se trasează o linie fină, Sistemul de gestionare a conținutului se încadrează în două categorii numite Sisteme de management al conținutului tradiționale sau Open Source și CMS găzduit.

Dacă ați ales să utilizați Joomla, WordPress, Drupal sau alte sisteme de management al conținutului (CMS) pentru a crea site-ul dvs., puteți să vă bazați pe soluția noastră unică de găzduire. Vom asigura că sistemul CMS pe care îl alegeți rulează fără probleme pe serverele noastre și că site-ul dvs. Web este mai sigur, mai rapid și mai bine susținut decât oriunde altundeva!WordPress  Web Hosting

WordPress a fost inițial inițiat pentru scopuri de blogging, dar, pe termen lung, a câștigat succesul și ca sistem de management al conținutului (CMS).
WordPress este cel mai popular instrument de construcție a site-urilor din lume. Acesta vă oferă acces la mii de teme gratuite și plugin-uri care ajută la simplificarea procesului de proiectare.

Accesează ofertele de găzduire WORDPRESS


Joomla Web Hosting

Joomla este încă un alt CMS care este gata mobil și ușor de utilizat. Astăzi Joomla contează pentru mai mult de 35 de milioane de descărcări. Joomla oferă, de asemenea, un număr mare de extensii pentru a adăuga funcții suplimentare.
Soluțiile noastre de găzduire sunt personalizate pentru o securitate și performanță optime! De fapt, găzduirea noastră în Joomla, la fel ca găzduirea WordPress, este în sistem cloud, oferind utilizatorilor noștri de afaceri un sistem unic de siguranță.

Sunt interesat de Joomla Hosting


Drupal Web Hosting

Drupal este un sistem de management al conținutului foarte popular și flexibil disponibil pe piață. Deși este destul de simplu de utilizat, ar fi mai bine să se ocupe cu o cunoaștere prealabilă a codării și a altor aspecte tehnice.
Suntem aproape lideri în hostingul Drupal, găzduim în prezent sute de site-uri și bloguri bazate pe Drupal.

Sunt interesat de găzduire pentru Drupal